tisdag 11 april 2017

Poddavsnitt om direktsådd - live


Årets trädgårdsmässa i Älvsjö gav oss en förstaplats i balkongtävligen och gjorde oss mycket glada. En annan sak som också blev en lyckträff var poddinspelningen live på scenen mitt i bland en massa mässbesökare.



Det är ett fantastiskt roligt samarbete, det här med Sara Bäckmo. Sedan augusti, då vi började provinspelningarna för vår podcast Två odlare emellan, har vi faktiskt inte setts någon gång. Allt sker på distans. Vi ringer upp varandra och sitter med varsin inspelningsmodul och på så vis spelar in varsitt spår som Sara sedan sätter samman till fina produktioner. Mellan inspelningsdagarna har vi daglig kontakt på messenger, jag, Sara och Theres i en ständig trepartschat. Det fungerar supersmidigt och vi vinner en massa tid att slippa åka mellan Växjö och Västerås för att kunna ses på riktigt.



Under helgen fick vi chansen att träffas och vi hann med att utbyta en mängd blogg- och bokskrivartankar och spåna idéer inför kommande poddinspelningar. Poddens egen musiker, Andi, anslöt sig också till oss och hela vår redaktion eller ska man säga ensemble var på plats.

Under mässan framträdde vi på föreläsningsscenen och vårt odlingssamtal inleddes med Andis handpan-spelande. Ett av framträdandena bandades och och har nu blivit veckans avsnitt.
Välkomna att lyssna på vårt avsnitt om direktsådd.




Veckans sponsorer är Eldgarden och Granngården


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar